Egen socker-labb

Matrial:
Vatten, Bägare och strösocker.

Hypotes:
Jag tror att om man har mycket vatten så går det snabbare än om man har lite vatten.

Genomförande:
Jag hällde i 50 ml kallt vatten i en bägare. jag hällde i en tesked socker. Samtidigt som jag hällde i sockret började jag ta tid och röra om. det tog 1min och 27s.
Sen hällde jag i ca 113ml kallt vatten och gjorde samma sak.Det tog 1min och 8s.
Sen hällde jag i 200ml kallt vatten i en bägare och gjorde samma sak. Det tog 56s.

Resultat:
Det tog längre tid om man hade lite vatten.

Slutsats:
Det tar mindre tid om man har mycket vatten, och det tar längre tid om man har lite vatten.

Här är ett diagram av resultaten.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0